Frankrike!!

image66 


Imorgon bitti, mycket tidigt, åker jag och hela min familj till Frankrike och lägenheten i Nice!
En liten uppvilningssemester, och som jag har längtat efter denna resa! Hela min familj har längtat. Det senaste årets tuffa månader har självklart satt sina spår och nu skall vi ha roligare än någonsin förr tillsammans!
Vi har ju trots allt vunnit över cancern, vi i familjen Ivarssons.
Vi är rätt bra.


Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Mats Bengtsson

Ja, jag fick ju det, men det såg jag först dagen efter xD. Du anar inte hur jävla illa det gick för mig den kvällen. Snefylla gånger 3000. Jag mådde inte dåligt men jag kommer inte ihåg ett skit. Du får fortsätta skicka sms till mig när du vet att jag festar. Nästa gång lovar jag att jag ska svara och så kommer det stå med fet text i bloggen: "Jag fick sms från en alldeles underbart speciell person".
Ha det kanon nu Johanna. PUSS & KRAM/ Fylleprofeten som låter full när han är nykter.

Postat av: Elisabet Roslund

Ni har verkligen kämpat tillsammans, hela familjen Ivarsson. Ni är fantastiska! Jag förstår er enorma glädje över att nu få komma till Nice igen. Ta hand om varandra, var rädda om varandra och NJUT. Kramar till er alla/Elisabet

2007-07-31 @ 12:02:53
Postat av: Stina

låter riktigt härligt! ;) Nice är kanon...

2007-08-01 @ 15:36:57
URL: http://stinalee.blogg.se
Postat av: Louise

Hoppas Ni har det underbart..för det är Ni värda!!

2007-08-01 @ 23:17:53
Postat av: Pernilla

vilken tur :) Va kul att du ska till Frankrike, har ni lägenhet där?! Lyx issåfall ;) Nja, jag var på uttagningen för att en av mina kompisar var med, men hon åkte tyvärr ut nere i stockholm :/ Men till hösten får du se om jag är med eller inte, det är hemligt än så länge ;) pusss

2007-08-02 @ 21:05:27
URL: http://dearpernilla.blogg.se
Postat av: Jonas Jkpg

Hoppas du har det underbart i Frankrike! :D

2007-08-04 @ 23:16:14
Postat av: Mattias

Enjoy!

2007-08-05 @ 22:57:48
URL: http://mattajaz.blogspot.com
Postat av: maria

Gud va härligt det låter!!!
Det är du o din familj värda.
Du är en så stark person.
Får man lov att fråga hur din cancer upptäcktes?
Mvh
Mia

2007-08-07 @ 08:01:44
Postat av: Caroline

Jag hoppas att du har /haft det riktigt jävla bra!!! =D

2007-08-08 @ 08:10:41
URL: http://carolineandreasson.blogg.se
Postat av: Emma

Vad härligt att se att du tagit dig igenom hela denna jobbiga period och äntligen får åka tillbaka till Frankrike! Hoppas att ni har det riktigt, riktigt bra, det är ni värda hela familjen!

2007-08-10 @ 10:53:46
Postat av: Johanna

Tack till er allihopa som skrivit så fint! Vi har haft det underbart.
Maria: Tack, det är så roligt att läsa! Min cancer upptäcktes genom en "knöl" på vänster sida av halsen. Det var jag själv som lagt märke till att den satt där och då den aldrig försvann gick vi till vårdscentralen för att kolla upp vad det kunde vara.
Det ena ledde till det andra och några veckor - och undersökningar, senare fick vi reda på att jag hade cancer.
Kram till er alla!

2007-08-11 @ 10:11:27
URL: http://hannamarias.blogg.se
Postat av: Thomas

Hej.
Har läst igenom _hela_ din blogg nu under kvällen/natten (hittade hit via ett foruminlägg på cancerfonden av din pappa).
Fick själv beskedet om att jag har Hodgkins sjukdom igår, något som var mig väntat med de symptom som jag uppvisat. Har gått ner 15 kg i vikt, nattliga svettningar, klåda och inte minst en konstant trötthet.
Samtidigt som det känns oerhört skönt att äntligen få en diagnos så började ändå oron att gnaga under kvällen, TÄNK OM jag inte tillhör det lyckliga procenttalet som blir friska.
Jag har gråtit, skrattat och gråtit lite mer medan jag följt din kamp. Återigen, jättetack för att DU och din blogg finns till. Jag vet att det blir tuffa månader framöver, men jag kommer att vinna. Jag ska bli som Johanna - vinnare.

2007-08-23 @ 01:13:44
Postat av: Johanna

Hej Tomas!
Vad glad jag blir att du skriver. Det är tufft att få beskedet. Jag var totalt oförbered på vad jag skulle få reda på. Jag förstår att du misstänkt att något var fel..
Jag gick ner en del i vikt innan jag blev sjuk, men det trodde jag berodde på att jag tränade så pass mycket som jag då gjorde.
Självklart skall du blir som mig, vinnare. Självklart skall du kämpa som aldrig förr! Det lär bli din livs kamp. Men när det är över, när du, precis som jag, kan se tillbaka på vad du gått igenom, kommer du vara stoltare än någonsing tidigare.
Det är i alla fall jag.
Jag tror och hoppas på dig! Kämpa på och skriv gärna igen om hur det går!!

2007-08-25 @ 23:22:19
URL: http://hannamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback