Brevbärare Ivarsson

Jag mår väldigt bra! Känns som om jag skall börja med att skriva det, eftersom det inte är mång inlägg i denna blogg som börjar på det viset.
Det har varit helt underbart väder i några dagar nu och jag har suttit på balkongen och skaffat mig några ytterst få fräknar. Solen och vårkänslorna gör mig lycklig.

Annars rullar livet på väldigt bra. Jag är fortfarande rätt trött efter en dag i skolan, men det känns ändå okej. Däremot är jag väldigt trött på att käka antibiotika. Jag har så sakteligen börjat förstå att mitt immunförsvar inte längre fungerar. Några veckor sedan fick jag bihåleinflammation. Då jag varit utan antibiotika i fyra dagar var det dags igen. Njurbäcksinflammation. Nu snackar vi smärta. Jag har kräkts så ont det gjort. Men medicinen har hjälpt och jag har åtminstone inte ont längre!

Men, det är tröttsamt eftersom jag vill komma igång med träningen. Jag är grymt motiverad och det kliar i benen! Jag vill träna! Det går inte när man äter antibiotika. Eller, går gör det väl, men jag tror inte att det är så bra. Sista dagen för njurbäcksmedicinen är idag så nu hoppas, hoppas, hoppas jag att detta skall vara den sista omgången medicin på åtminstone ett tag.

Jag har fått fast anställning!!
image98
Så numera kan ni kalla mig Brevbärare Ivarsson!