I want you to know that, your the only one for me

Inga förändringar!
Alla tumörer håller sig som dom ska, med andra ord - dom håller sig borta.
Det var skönt! Jag blev faktiskt riktigt lättad.

Eftersom jag varit så extremt trött det senaste har jag faktiskt varit pytteorolig. Inte mycket, men ändå litegranna. Nu är det över, nu vet jag att jag är frisk!

Fast bihåleinflammation hade jag visst, så riktigt frisk är jag väl inte. Men det känns som ett rätt världsligt problem. Jag har fått antibiotika så det skall nog snart vara borta. Hoppas att den konstanta huvudvärken försvinner i takt med att inflammationen gör det. Alla blåmärken som jämt och ständigt ploppar upp kunde doktorn inte förklara. Alla blodvärden var bra och det är i vilket fall som helst inget farligt. Mitt immunförsvar är väldigt nedbrutet och det är därför som jag varit förkyld i tre månader nu. Kroppen klarar helt enkelt inte av att döda infektionen utan hjälp. Sedan skrev doktorn även på ett intyg som gör att jag skall få börja träna igen!! DET är underbart. ("Förutsatt att jag tar det lugnt och endast styrketränar", sist gick det ju nämligen inte så bra). Så nu är jag supermotiverad! Äntligen skall jag få träna igen.

Allt känns väldigt bra för tillfället. Det händer massvis av roliga saker i mitt liv just nu och jag älskar att leva!

17 januari

Längesedan jag skrev..

Nytt år nu. Nyår var faktiskt både jobbigt och skönt. Jag var sjuk och låg hemma med feber och sov hela kvällen. Skönt med nytt år är det för att jag bestämt mig för att göra 2008 till ett riktigt bra år. Jag ska ta studenten och ha sommarlov. Jag ska resa med kompisar och jag ska ha kul. Riktigt kul. Lite jobbigt är det för att det faktiskt var precis ett år sedan allt var som värst. Ibland kommer det över mig. Mediciner, smärta, sjukhus, rullstol.. Allt på en gång och jag får en dålig dag.

Men den allra mesta tiden mår jag väldigt bra! Jag har träffat en person som gör mig både glad och lycklig och som får mig att må väldigt bra. I skolan går jag nu fullt schema, vilket i och för sig är ganska tufft eftersom jag är extremt trött hela tiden, men samtidigt är det också väldigt roligt.

Jag har varit i Hemsedal på jullovet tillsammans med ett gäng kompisar. Det var grymt kul! Överdrivet mycket skidåkning blev det dock inte. Mina benmuskler är inte på långa vägar vad dom en gång var. Det brände i låren! Haha.
image93

image96

image94


I tisdags var jag och gjorde en undersökning. Hjärt- och lungröntgen, ultraljud samt skiktröntgen. Det var jättekul att träffa Susanne på avdelningen men det var mindre kul att göra undersökningarna. Jag mår alltid vääldigt illa då jag får kontrastmedel, men jag lyckades åtminstone inte spy ner röntgenrummet denna gång. Då en sköterska skulle dra nålen höll jag på att svimma. Barnsligt rädd som jag är, svartnar det framför ögonen om inte sköterskan Susanne på avdelningen gör det. Jag litar bara på henne.

Men, ultraljudsdoktorn kunde inte se några förändringar! Vi skall tillbaka på tisdag för definitivt besked. Däremot får jag hela tiden en väldigt massa blåmärken överallt. Vid minst tillstötning eller ibland helt utan anledning ploppar mörka märken upp. Min doktor hade ingen förklaringen på detta, men vi har tagit prover som ska visa om jag har för låga trombocyter i blodet. Har jag inte det, vet man inte vad detta skulle kunna bero på. Så, ja, lite svider det väl i magen just nu. Men, jag hoppas på det bästa! Det är säkert inget allvarligt, jag känner mig ju okej i övrigt.

Imorgon är det helg och det är ju otroligt glad för! Denna vecka har jag inte lyckats hålla mig vaken ens på lektionstid. Verkligen jättetrött!

Så, dags att sova nu! Jag uppdaterar på tisdag angående sjukhuset.
Jag hoppas ni alla mår bra, och jag vill tacka alla er som fortfarande läser här på bloggen!
Kram och godnatt!