Då cancern vinner

Hur orättvist det än må vara

så faller även den bäste ibland

 

Då cancern tar ett barns liv blir det inga ord sagda, en liten vän förlorade kampen och det blir inte mycket annat än fallande tårar som fuktar kinden. Och det går upp för mig att hur stark du än må vara, hur mycket vilja du än bär på och hur fantastiskt starkt och länge du än må kämpat, så är det inte alltid det räcker.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det går knappt att finna ord. Jag blir ledsen och så jävla arg. Fucking jävla orättvist!
Stora starka kämparkramar till dig älskling!

Postat av: Mats Bengtsson

Skall läsa allt du har skrivit sedan jag åkte bort. Har verkligen längtat jättemycket. Kram och hej/ mats

2007-03-04 @ 23:22:16
URL: http://myshit.blogg.se
Postat av: Sarah

Nej cancern får inte vinna tjejen ! Fortsätt kämpa, du får inte snubbla på mållinjen nu :(

2007-03-05 @ 07:08:33
URL: http://pure.blogg.se
Postat av: Caroline Sofia Filippa Andréasson!!

Det är sorligt och så jävla orättvist att barn som har hela livet framför sig dör av en sjukdom. jag blir arg när jag tänker på det! men Johanna du kommer klara det här, jag vet att du fixar det! ta en dag i taget, snart är det sommar och jag vet att du kommer vara ute på havet och ha det helt underbart! here comes the sun littel darling,it's been a long cold winter but I feel that ice is slowly melting =) massa pussar!! (F)

2007-03-05 @ 09:30:51
URL: http://CarolineAndreasson.blogg.se
Postat av: Tania

Johanna! Det är en stor sorg när ett barn dör innan det har hunnit leva. Vilket tomrum för familj och vänner, vilken förlust.Jag vet inte var i Sverige du bor, det har jag missat men om avståndet är rimligt för dina föräldrar, så är du välkommen att ligga i en solstol på gräsmatta här hos oss när valparna är ute sin valphage fram i Maj och leker och busar.Kanske med en kompis. Det är glädjande att se och ger livslust och många leenden och skratt. Finns det något annat jag kan göra för dig??? KRAMIZ Tania

2007-03-05 @ 10:16:50
URL: http://www.skarvenaset.com
Postat av: isa

Hej Johanna! Nu har jag läst hela din blogg. Du verkar vara en stark tjej, jag är imponerad. Anledningen till att jag började läsa är att min pojkvän hade samma sjukdom som du när han var i din ålder. Vill bara berätta att han idag är världens mest energiska människa, dyker, klättrar, skärmflyger och gör allt möjligt knasigt som faller honom in. Det finns inte ett spår av hans sjukdom, förutom ett litet ärr på halsen och att han måste ta en tablett om dagen för ämnesomsättninen som pajade lite i strålbehandlingen. Idag tänker han i princip aldrig på att han en gång varit sjuk. Hoppas att detta stärker dig i din kamp och att du orkar se framåt. Jag förstår att du har det tufft.

Lycka till med allt!
/Isa

(Misstänker dessutom att jag gått på samma gymnasieskola som du...)

2007-03-05 @ 10:24:12
Postat av: Sarah

Jag skrev en liten rad om dig i min blogg och hoppas verkligen inte att det gjorde något, om annat så säg till . Kram

2007-03-05 @ 16:25:02
URL: http://pure.blogg.se
Postat av: Mari

Jag blir varm av din blogg och ditt sätt att skriva. Din kämparglöd borde finnas hos varje människa, men tyvärr är det många som ger upp för lätt. Jag lägger en länk till dig från min blogg, hoppas det är okej. Ta hand om dig och kämpa på! Kram

2007-03-05 @ 16:52:57
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Anonym

Hamnade här och har nu suttit och läst din blogg ett bra tag, tack för att du delar med dig, det berör väldigt! Keep on the fighting! Många kramar!

2007-03-05 @ 18:30:50
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: Sofia

Orättvist är det enda sättet att beskriva det. Vad har ett litet barn gjort för att förtjäna något så fruktansvärt? Ingen föds ond.
Jag hörde igår något klokt, "Den Gud älskar testar han" jag tänkte på dig när jag hörde det. Jag tror inte på gud, men de orden kanske kan trösta lite i de tyngsta stunderna.

Med kärlek från Sofia.

2007-03-05 @ 18:34:51
Postat av: ellinor

Tårarna rinner, när jag läser din blogg. Cancer är nog den sjukdom jag mest fruktar. Hittade din sida med hjälp av en annan. Du verkar vara en stark tjej. Du kommer att bli frisk.
Kramar

2007-03-05 @ 20:23:37
URL: http://zsazsazuu.blogg.se
Postat av: Emma

Jag vet faktiskt inte vad jag skall säga, man tappar liksom orken när nåt sånt händer ett barn. Men det stoppar inte dig från att fortsätta kämpa, okej!vi finns alltid här för dig
kramar och kärlek

2007-03-05 @ 22:05:11
Postat av: Anonym

Usch vad rörd man blir av att läsa din blogg.
Men jag vet att du klarar det med den inställningen du har.. var stark! =)

Kram!

2007-03-05 @ 22:26:54
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Elisabet Roslund

Jag förstår precis vad du tänker Johanna, många tårar trillar på mig också, livet är många frågor utan svar. Du måste trots detta tro på att det finns en morgondag som ger mer av sol och värme, en morgondag då allt vänder till ett frisk liv för dej. Många varma solstrålar skickar jag till dej!

2007-03-06 @ 08:38:25
Postat av: Thildoos

jag vet vilken människa/blogg du menar, och fyfan va orättvist och sorgligt!! =(

2007-03-07 @ 16:42:08
URL: http://matildaolsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback