Nytt datum för sista strålning: 12 April!

Ett strålningstillfälle mindre!!

Slutdosen är ändrad, vilket betyder att jag inte behöver den sista behandlingen!



Tänk vad glad man kan bli över de där små sakerna i livet.
En gång mindre.
Och genast blev hela min dag mycket ljusare!
Ett enda tillfälle.
Ja, det är verkligen fantastiskt att lära sig uppskatta det lilla.

Kommentarer
Postat av: Tania

Grattis, så jätteroligt!!Kramiz Tania

Postat av: Sabina

Åh, Johanna! Du har med all säkerhet lärt dig uppskatta de små sakerna här i livet, efter allt du gått igenom, men jag tycker nog att det här är en jättestor grej. En dag mindre! En dag låter säkert jättelite i de flesta sammanhang, men jag vet att du härdar dig igenom alla dagar på grund av alla dina behandlingar och biverkningar. Då är en dag mycket!

Nu är du en dag närmare målet. Nu kommer din kropp ha ett strålningstillfälle mindre att återhämta sig ifrån. Det är underbart!

Vet du, Johanna, jag måste säga samma sak till dig, som du sa till mig: Jag har kommit på mig själv många gånger med att tänka på dig. Du har gjort starka intryck på mig. Du är så otroligt stark och inspirerande. Ditt sätt att möta cancern är beundransvärt. Hur mycket du än gråter eller erkänner att du inte orkar mer, kan ingen förneka hur stark och modig du är. Du har verkligen kämpat. Dag och natt.

Och du, jag ser upp till dig på samma sätt som man ser upp till en mycket gammal människa som besitter all visdom i världen. Jag är ett helt år äldre än du, men jag är långt ifrån i närheten av att vara lika vis, klok, modig och stark som du är.

En dag mindre! :)

2007-04-04 @ 08:16:57
Postat av: Elisabet Roslund

Jag blir också glad för jag förstår att din dag blir så mycket lättare. Solens strålar värmer ännu mer på dej, fåglarna kvittrar ännu vackrare och färgerna i naturen blir många fler.
Kram/Elisabet

2007-04-04 @ 08:38:45
Postat av: Mari

"Ja, det är verkligen fantastiskt att lära sig uppskatta det lilla."

Men du, detta är ju inte "det lilla"! :-D Detta är ju stort, stort å fantastiskt! :-)
Härligt! Snart klar! Sen kan den riktiga återhämtningen börja. Sen kan du börja i lugn takt att ta det lugnt till att öka takten :-D

Kramar!!

2007-04-04 @ 10:09:06
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Pernilla

Gud så skönt för dig! Jag är verkligen glad för din skull :) Se till att fira detta nu, kanske med en promenad? Plocka lite tussilago och gör en fin bukett som påminner dig om att den 12 april är sista dagen. Fan, jag är nog lika glad som du!! :D Puss å kram!

2007-04-04 @ 10:24:04
URL: http://dearpernilla.blogg.se
Postat av: Emma

en dag mer att umgås på, en dag mindre att våndas över, en dag mindre av känslan av maktlöshet över att bara kunna stå bredvid när du springer ditt tusenmilalopp, FY FAN VA GÖTT!!!kärlek

2007-04-04 @ 13:15:30
Postat av: Mari

Svar: Haha det är väl ändå typiskt mammor ;-) Ja nån liten påskgumma lr nåt kan man kanske sträcka sig till ;-)
Men precis, det kan låta obetydligt för somliga, men för dig, precis som jag vet å känner, så är det stort! :-D Glad Påsk å Kramar tillbaka!

2007-04-04 @ 15:00:29
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Mats Bengtsson

You go girl! :D Puss tja/ Me

2007-04-04 @ 15:13:53
URL: http://myshit.blogg.se
Postat av: Pernilla

Ja, visst är det tråkigt, men det är bara att ge sig fan på att bli bättre! :) Jag vill ju kunna jogga och hör hoppningsvis spela lite fotboll framöver. Blev det en promenad eller? :) Puss!

2007-04-04 @ 22:29:55
URL: http://dearpernilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback